|
|
Lån  


 
Annonce:Hvad er et rentefrit lån?

Et rentefrit lån er et lån hvor man ikke skal betale rente af lånet i typisk en periode af lånets løbetid.

Et rentefrit lån er god mulighed til dig der lige står og mangler penge, men ikke lige har råd til at betale renter og afdrag til nu.

Det er også muligt at låne til at købe ting, som er rentefrit i hele perioden. Et sådan lån bliver givet for at sælge produktet. Den der giver lånet tjener så penge på produktet i stedet for lånet. Lånet skal oftes betales tilbage inden for kort tid typisk 2-3 år.

Et rentefrit lån kan være f.eks. være fordelagtigt hvis du pludselig er blevet arbejdsløs, eller på anden måde ikke lige har penge lige nu.

Normalt skal man være opmærksom på at rentefrie lån næsten aldrig er gratis. Normalt betaler man altid på en eller anden måde for lånet. Det kan være at renterne stiger meget til slut i løbetiden, eller man betaler mere for produktet som det rentefrie lån er givet til.

Det kan også være at administrations- og andre gebyrer er høje. Du skal også ved rentefrie lån være opmærksom på de årlige omkostninger i procent (ÅOP), hvor du præcist kan se hvor meget lånet kommer til at koste i den sidste ende.
Information på sider:

Lån - Du er her: Onlinelån.dk - Onlinelån.dk -